Hamarosan!

Fehér Margaréta, a vallási csoportok és szekták károsultjainak megsegítését tervezi. Ha úgy érzed, hogy egy vallási szervezet károsultja vagy, akkor kérünk írj a megadott elérhetőségre és felvesszük veled a kapcsolatot.

2012. november 20., kedd

Sárkány ellen sárkányfű

"Őspatkány terjeszt kórt közöttünk; a meg nem gondolt gondolat."
(József Attila)

Bogár László előadását a konyhában, főzés közben hallgattam. Ezúttal egy kondér kaját kellett elkészítenem egy kisebb hadseregnek számító vendégségnek.
Azt hiszem, az előadás mindenki számára érdekes információkat tartalmazhat, aki kicsit is komolyan vette valaha, amit a Bibliából tanult.

Csak egy gondolatot szeretnék kiemelni  belőle: "Hazugságban élünk....ha egy közösség a hazugság zsákutcájába beleszorul, ahol a dolgokat nevükön nevezni nem lehet és nem is szabad....ez elkerülhetetlenül vezet előbb a kiválasztottak, az elitek, aztán az egész közösség szellemi (értelmi) és erkölcsi lezülléséhez... ez elkerülhetetlen, mert a hazugság maga megbetegít, a fenntartott és újratermelt hazugság különös módon mindenkit megbetegít; azt is aki vezérli....és azt is aki áldozata ennek..."





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése