Hamarosan!

Fehér Margaréta, a vallási csoportok és szekták károsultjainak megsegítését tervezi. Ha úgy érzed, hogy egy vallási szervezet károsultja vagy, akkor kérünk írj a megadott elérhetőségre és felvesszük veled a kapcsolatot.

2014. január 26., vasárnap

“Nem kell a ti büntető Istenetek, az én Istenem a Szeretet!”

Történetünk főhőse Nyíregyházán született, Virányoson kezdte az életét, és mint minden gyermek, megélt hideget-meleget. Játszótere a határ volt, ismert minden ösvényt, költőhelyet, fát és virágot.
A búzamezőben hanyatt fekve órákig bámulta az eget. Mikor kérte, az állatok köré gyűltek.
Villás Béla Jehova Tanúi családjában nevelkedett, ahol a szülők nem tolerálták a vallási másságot. Tizenévesen a családja a háztól elküldte, mert azt mondta nekik: “Nem kell a ti büntető Istenetek, az én Istenem a Szeretet!” Béla mindössze 13 éves volt, amikor a saját lábára kellett állnia. Azonban nem ijedt meg, nem züllött el, nem esett világfájdalomba sem, hanem feltalálta magát. 
Spirituális útkeresését csak elősegítette a Jehova Tanúi közösségével való szakítás. Saját költségén beutazta a világot, hogy minél több szegmenséből lássa azt és megismerkedjen különféle tanításokkal. Ma a leghitelesebb tanítók és gyógyítók között tartják számon Magyarországon. Megszólal a Boldogságkönyvben is neves személyiségekkel együtt. 
Jehova Tanúi közötti nevelkedéséről az alábbi linkről elérhető videóban tesz említést (15 perctől):


Most mindegy, hogy mi a véleményed a spirituális tanítókról vagy egyáltalán az ezoterikus tudásról. Villás élete egy jó példa arra, hogy megértsük, a Jehova Tanúi családokban nevelkedő gyermekek nincsenek eleve sikertelenségre és lelki fájdalomra rendeltetve.

Forrás:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése