Hamarosan!

Fehér Margaréta, a vallási csoportok és szekták károsultjainak megsegítését tervezi. Ha úgy érzed, hogy egy vallási szervezet károsultja vagy, akkor kérünk írj a megadott elérhetőségre és felvesszük veled a kapcsolatot.

2014. január 31., péntek

Isten meghallgatja minden kérésed

"Semmi felől ne aggódjatok, hanem imádságotokban és könyörgéstekben minden alkalommal hálaadással tárjátok fel kívánságaitokat az Isten előtt."
(Fil 4:6)

- Halló, jó napot kívánok, beszélhetnék Istennel?
- Jó napot! Kapcsolom.
- Jó napot lelkem, figyelmesen hallgatlak!
- Uram, előttünk az új év. Kérlek teljesítsd a kívánságaimat!
- Természetesen! Mindent, amit kérsz. Először kapcsolom neked a Kívánságokat Teljesítő Osztályt, ahol megnézik milyen korábbi kívánságaidat teljesítettem eddig.
(gépi hang a telefonban)
- Kérem várjon, azonnal kapcsoljuk a Kívánság Osztály ügyfélszolgálatosához.
- Üdvözlöm, mit szeretne megtudni?
- Jó napot kívánok. Engem az Úr átirányított Önökhöz és mondta, hogy mielőtt új kívánságaim teljesítését kérném, jó lenne meghallgatnom az előzőeket.
- Értem, egy pillanat. Megvan! Lelke minden kívánsága itt van. Hallgatja?
- Igen, figyelem.
- Kezdjük a múlt évvel: "unom már ezt a munkát", teljesítve: ez a munka megunva, "a férjem nem figyelmes velem", teljesítve: nem figyel, "jaj csak egy kevés kis pénzt kéne", teljesítve: pénzt, de keveset, "a barátnőim hülyék", teljesítve: hülye barátnők, "bármilyen kis lakás jó lenne", teljesítve: a tizedik emeleten a tető alatt, a tető beázik, kértél, bármilyent, "ha lenne egy kis autóm", teljesítve: van egy húszéves kispolski autód, "jó lenne már szabadságra menni, bárhová, csak menni", teljesítve: az anyósodnak a telken épp most szüksége van munkaerőre, "senki sem ajándékoz nekem virágot", teljesítve: nem ajándékoz. Folytassam? Itt kb egy évre való olvasnivaló van.
- Nem, nem. Mindent megértettem. Visszakapcsolna a Teremtőhöz?
(visszakapcsolás)
- Uram, mindent megértettem. Ezentúl minden gondolatomra odafigyelek, még a legcsekélyebbekre is. Köszönöm, hogy segítettél megérteni azt, hogy Te minden kívánságomat teljesíted. Most szeretném alaposan átgondolni a kérésemet. Hívhatlak később?
- (nevetés a telefonban) Természetesen kedvesem, amikor csak akarod!

Imáidban ne panaszkodjál az Istennek, hogy neked minden rossz. Azt gondolhatja, hogy te még nem tudod, mi igazából a rossz, és megmutatja neked. Mondd az Istennek, hogy nálad minden jó és te jól érzed magad, és akkor azt fogja gondolni "ej, ej kedvesem, te még nem tudod mi az igazi jó". És megmutatja neked.

Forrás:
ismeretlen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése