Hamarosan!

Fehér Margaréta, a vallási csoportok és szekták károsultjainak megsegítését tervezi. Ha úgy érzed, hogy egy vallási szervezet károsultja vagy, akkor kérünk írj a megadott elérhetőségre és felvesszük veled a kapcsolatot.

2013. augusztus 15., csütörtök

Hét lépés az ego befolyásának legyőzésére

1. Ne érezd magad megbántottnak! Ami megbánt, az csak gyengít.

2. Szabadulj meg a győzelem kényszerétől! Nem a győzelmeid vagy a nyereségeid alkotják lényegedet. Légy megfigyelő, észlelj és élvezz mindent anélkül, hogy trófeát kellene nyerned. Amint kevésbé hajszolod e győzelmeket, egyre nagyobb számban fognak előfordulni életedben.

3. Szabadulj meg annak a kényszerétől, hogy mindig neked legyen igazad! Amikor a legjobban belemelegedtél egy vitába, tedd fel magadnak a kérdést: „Mi fontosabb, az igazam, vagy a boldogságom?”

4. Szabadulj meg a felsőbbrendűségi kényszeredtől! A valódi nemesség nem abban áll, hogy jobbak vagyunk valaki másnál, hanem hogy jobbá válunk régi önmagunknál.

5. Szabadulj meg a kényszertől, hogy mindig többet akarsz! A dolgok iróniája, hogy amikor már többé nem követelsz, a vágyott dolog bőséggel érkezik életedbe.

6. Hagyj fel azzal, hogy a teljesítményedből származtatod önazonosságodat!

7. Ne adj a híredre! Hírneved nem benned lakozik, hanem mások elméjében, ennél fogva egyáltalán nincs hatalmad felette. Azért tedd, amit teszel, mert belső hangod útmutatását követed.Forrás: Dr. Wayne W. Dyer - A szándék hatalma című könyv

3 megjegyzés:

 1. Ezt ugye magadnak is irtad? A szomszéd JT blogon, ez nem nyilvánul meg maradéktalanul, néhány hozzászólásodban. Alkalmazd te is, drága hölgy, e hét pontot ! No meg az ARANYSZABÁLYT! Szeretettel, egy névtelen ismerősöd.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, természetesen minden cikkem magamról szól , mert a magam tapasztalataimból merítek elsősorban. Az, hogy te ezt elolvastad és kommentet írtál hozzá, arra utal, hogy téged is érint a dolog.

   Ha te az Aranyszabályt tanácsolod nekem, akkor valószínüleg azzal is gondod van. Bocs, de ez így működik mindenkinél: úgy nálam, mint nálad is.

   Törlés
  2. Egyébként nem vagy névtelen ismerősöm, mert tudom ki vagy.

   Törlés