Hamarosan!

Fehér Margaréta, a vallási csoportok és szekták károsultjainak megsegítését tervezi. Ha úgy érzed, hogy egy vallási szervezet károsultja vagy, akkor kérünk írj a megadott elérhetőségre és felvesszük veled a kapcsolatot.

2013. május 26., vasárnap

A harag napja

"Haragnak napja az a nap, szorongatásnak és nyomorúságnak napja; pusztításnak és pusztulásnak napja; sötétségnek és homálynak napja; felhőnek és borúnak napja."
(Sof 1:15)

A világ eseményeiben bekövetkezett dramatikus változások, elsősorban az emberek lelkében jelennek meg. Sokan közülünk, akik tagjai voltunk egy végítéletet hirdető szektának, kezdjük felismerni azokat a döntéseinket, melyeket a szekta manipulációjának hatására hoztunk az életünkben, és azok hatásait, melyeket bizony nekünk kell ellensúlyoznunk valahogy. Ez a folyamat rendkívül fájdalmas, néha bizony felér egy kis halállal is.

Mozart Requiem-je, amit éppen halála közben írt, kifejezhetik, mintegy megjeleníthetik ezeket az érzéseinket. Egy részlete itt látható:


Egy másik dranmatikus részlet Verditől:




Ha te is egy ilyen szekta-áldozat vagy, akkor igazán nem kell csodálkoznod, hogy ezeken a súlyos drámákon mész keresztül, hiszen ezt vártad, erre voltál kondicionálva. Inkább örüljél, hogy most már meglátod ezeket, mert ez igazából hatalmas dolog és a te lelkierődről tanuskodik.
Ne vádold magad, amiért korábban nem tudtad, hogy mit csinálsz. A szektavezetők képmutatásáért nem vagy felelős.

Ugyanúgy, ahogy eddig hittél a "vég eljövetelében", a megmentésben is hittél biztosan. Így tudnod kell, hogy van kiút számodra és mindenki megkapja a méltó jutalmát.

"Mert eljött az ő haragjának ama nagy napja; és ki állhat meg?"
(Jel 6:17)

Te megállhatsz!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése