Hamarosan!

Fehér Margaréta, a vallási csoportok és szekták károsultjainak megsegítését tervezi. Ha úgy érzed, hogy egy vallási szervezet károsultja vagy, akkor kérünk írj a megadott elérhetőségre és felvesszük veled a kapcsolatot.

2013. május 4., szombat

Egy lány, aki túlélte az ellene elkövetett gyilkosságot...

...holott akkor még csak egy kisbaba volt.
Az abortuszklinika halálgyárából kikerülő Gianna Jessen megdöbbentő vallomása látható a videón. A túlélésért folytatott harca azonban ezzel nem ért véget. Gianna úgy érzi nem véletlenül maradt életben: küldetése van a világban. Saját szavaival kifejezve: "azért maradtam életben, hogy kissé felkavarjam a dolgokat, és nagyon élvezem, amikor ezt megtehetem.."





Meglehet Gianna fizikailag valóban támogatásra szolgál, az egészséges "vallásos" emberek viszont a szellemi erejüknek vannak híján.
Hogyan viszonyulsz te a környezetben levő gyenge (vagy annak vélt) emberekhez? Fölöslegesnek véled őket, lenézed őket, démoni megszállottnak nézed őket, sajnálod őket?

Cikk:
http://konzervatorium.blog.hu/2011/09/20/a_lany_aki_tulelte_az_abortuszt_gianna_jessen_vallomasa?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook&utm_campaign=blhshare

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése