Hamarosan!

Fehér Margaréta, a vallási csoportok és szekták károsultjainak megsegítését tervezi. Ha úgy érzed, hogy egy vallási szervezet károsultja vagy, akkor kérünk írj a megadott elérhetőségre és felvesszük veled a kapcsolatot.

2013. november 24., vasárnap

Angyali beszélgetés

  • Miért nehéz feltenni a kérdéseket?
- Mert már benne van a válasz. S van, hogy félelmeitek tartanak vissza attól, megtudjátok az igazságot, mi eltörli oly szépen felépített álomvilágotokat. Ha az igazság tudói vagytok, nem tudtok tovább hazugságban élni, s úgy tenni, mint azelőtt. Féltek a változástól, s mindentől, mi átalakul. Inkább a biztos tudatlanságban, a hiedelmeitek által épített világban raboskodtok. Pedig mindennek eleme a változás.

  • Tudom, örök mozgás Isten mozdulatlanságában. Változás az állandóságban. Ezt nem értik meg sokan?
- Így van. Meghaladja tudatukat, mert nem szabadították föl azt az Isteni tudásnak. Elutasítanak befogadás helyett. Félnek szeretet helyett. A félelmektől kell megszabadulnotok! Az a legnagyobb gát az isteni igazságok elfogadása előtt.

  • S hogyan tudnánk hatni másokra, hogy befogadják ezeket az igazságokat, s ne féljenek tőlük?
- Szeretettel! Mindig őszintén, szívetek szeretetével beszéljetek velük. Őszinte, szeretetteljes rajongásotok megrepeszti gátjaikat, s lassan nyiladozni kezdenek. Ne menjetek bele vitákba, fogadjátok el, hogy ők máshogy éreznek, mert tudatuk még nem nyílt meg ezeknek az igazságoknak, mik bennetek már élnek. Legyen életetek, tetteitek, szavaitok, őszinte hitvallásotok.
Sugározzon rólatok a szeretet! Ne az elvárások szerint éljetek, mit földi környezetetek próbál rátok erőltetni, de az isteni igazságokat szem előtt tartva tegyétek teljessé mostani életeteket is. Ha mindig a szeretet szól belőletek, az minden szívet meglágyít. S ha ti elfogadtok, titeket is elfogadnak. Ki nem képes az elfogadás szintjére emelni szívét, az előbb-utóbb kiválik környezetetekből. Sose szégyelljétek Isten iránti szereteteteket, hiszen ez minden szeretet alapja! Vállaljátok önmagatokat mások előtt is úgy, mint Isten előtt. Ez nem azt jelenti, minden titkotok, apró-cseprő dolgotok mondjatok el mindenkinek. Ezek rátok tartoznak. De ne titkoljátok érzéseitek, isteni lényegetek. Nem kell kiállni, s kiabálni hitvallásotok a világba, megteszik azt megnyilvánulásaitok, tetteitek, szavaitok, mások iránti szeretetetek kimutatása, mely az önszeretetből táplálkozik. Légy egységben önmagaddal, ez egységbe hoz a világgal! Nem kell mást tenned! Ha Istennel összhangban élsz önmagadban, akkor bármi történik körülötted, mindig összhangban leszel vele. Te igen! A környezetedben élők saját összhangját maguknak kell megteremteniük.

  • Tehát ez azt jelenti, hogy bár mások nem érzik összhangban magukat környezetükkel, ha én összhangban vagyok magammal, akkor mindettől függetlenül a környezetemmel is abban leszek?
- Pontosan. Minden tőled függ, ahogy mások maguktól. Mindenkinek először önmagában kell rendet teremtenie. Így tud bekapcsolódni a Nagy Egységbe. Addig csak kering körülötte, s kívülről szemléli.


  • De mi van akkor, ha úgy érezzük, bár a másik nem igazán "akarja", mi mégis nagy késztetést érzünk, hogy segítsünk neki?
- Abban biztos valamilyen karmikus adósság, vagy fogadalom van. A késztetés azt jelenti, ez feladat, mit meg kell oldani. De erőszakkal akkor se tégy semmit. Ha a lélek ellenáll, akkor még nem kész befogadni. Türelem, lesz még alkalom. Addig is imáidban üzenj e léleknek, s kérd, hogy segítsen elvégezni vállalt feladataidat vele szemben. Ő válaszolni fog neked, akár földi személye által is. Mit elvállaltatok, megcselekszitek azt, az arra alkalmas időben. Ti csak legyetek nyitottak, s álljatok készen!


(részlet)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése