Hamarosan!

Fehér Margaréta, a vallási csoportok és szekták károsultjainak megsegítését tervezi. Ha úgy érzed, hogy egy vallási szervezet károsultja vagy, akkor kérünk írj a megadott elérhetőségre és felvesszük veled a kapcsolatot.

2012. október 23., kedd

Metszésponton

"Qued est inferius, est sicut quod est superius, et quod est superius est sicut quod est inferius ad perpetranda miracula rei unius"
Ami lent van, az megfelel annak, ami fent van és ami fent van, az megfelel annak ami lent van, hogy az egyetlen varázslatának műveletét végrehajtsd.
(Hermes Trismegistos)

"Amikor az ember le tud mondani a rettentő élni akarásról, s úgy érzi, mintha feneketlen ködbe hullana, akkor kezdődik az igazi élete mindazzal, amire rendeltetett, és amit soha nem ért el. Ez valami kimondhatatlanul nagy dolog." (Carl Gustav Jung)


A teljes teremtés benned tétezik és minden, ami benned van, a teremtésben is létezik. Nincs határ közted és egy tárgy között, amely egész közel van hozzád, mint ahogyan a közted és a messzebb levő tárgyak között sem létezik távolság.
Benned van minden dolog, a legkisebb és a legnagyobb. A legnagyobb és a legmagasztosabb és minden egyenrangú. A Föld minden eleme egyetlen atom. A szellem egyetlen mozdulatában benne van az élet összes törvénye. Egyetlen csepp vízben benne van a végtelen óceán rejtélye. Léted megjelenési formája az élet minden megjelenési formáját magában rejti.

Figyelj benső éned hangjára, nézz bele idő és tér végtelenségébe. Csillagok dalolnak ott neked és számok kezdenek beszélni hozzád, a kozmosz örök kórusának hangjaival.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése