Hamarosan!

Fehér Margaréta, a vallási csoportok és szekták károsultjainak megsegítését tervezi. Ha úgy érzed, hogy egy vallási szervezet károsultja vagy, akkor kérünk írj a megadott elérhetőségre és felvesszük veled a kapcsolatot.

2012. október 3., szerda

Amit tudni lehet az örökkévalóságról

Ugyan ezt még nem sok embernek sikerült eddig a fejébe tuszkolnia, de Jehova Tanúinak nem kell aggódniuk, mert a 'hű és bölcs' erre is csomót tudott kötni.
Az alábbi videórészletben  Anthony Morris III.-at a Vezető Testület napjainkban is hivatalban levő tagjának a teokratikus okfejtését halljuk ebben a témában.

Az angolul nem tudók számára lefordítottam, csak hogy jobban képben legyünk, hogy honnan is fúj a szél...



"Szóval örökkévalóság.....most ez (a következő példa - szerk.) segített nekem egy kissé jobban megragadni a dolgok lényegét (csak, hogy illusztráljam neked)....ha veszünk egy vasgolyót, melynek akkora mérete van, mint a Napnak...na most ezer meg ezer Föld nagyságú bolygót tudunk elhelyezni ebben a vasgolyó nagyságú Napnak a kerületében....Így a vasgolyóra (melynek mérete a Napéval egyenlő).....ráhelyezünk egy legyet a tetejére. És ez a légy fog ennek a vasgolyónak a tetején mászkálni (melynek mérete a Nap-méretű)....És addig sétál körbe-körbe, ameddig egészen el nem használódik. És ez még csak az örökkévalóság kezdete! Éppen csak elkezdődött, amint látod. Nos, ha egyszer ennek megragadod a lényegét, akkor a gonosznak vége lesz!

Örökkévalóság? Magával Jehovával (néhány esetben)....és mások a Paradicsomi földön élnek?
Ugyan miféle bolond az, aki ennek hátat fordít?"

Látod? Nem látod? Na látod!
Hát tesókák, ha valaki ebből nem érti meg a dolgok lényegét az semmiből sem fogja..... De ha valaki mégis megértette volna az örökkévalóság lényegét Anthony szavaiból, akkor kérem, hogy ossza meg velünk is a tapasztalatát, hagy okosodjunk egy kicsit.

Tanulság: Bizony sokba kerül a tudatlanság!
Kötelező olvasmány: A császár új ruhája

2 megjegyzés:

  1. :DD nagyon jó. Igazán logikus, tiszta érvelés. Mindent visz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, azt hittem valami baj van az angolommal, amikor ezt hallottam.....És a tesók ott ülnek és annyira nem értik vagy alszanak vagy nem tudom mit csinálnak, hogy minden hülyeséget el lehet adni nekik.
      És ezek az emberek hoznak döntéseket milliók élete felett, amikor ő maga nem érti, hogy miről beszél....

      De aki ennek bedől, hát azzal mit lehet csinálni?

      Tényleg igaz, amit a Biblia ír, hogy 'a vég idejében nagyobbá lesz a tudás', mert bezzeg a mi időnkben még nem tudtunk ilyeneket a VT tagokról.

      Törlés