Hamarosan!

Fehér Margaréta, a vallási csoportok és szekták károsultjainak megsegítését tervezi. Ha úgy érzed, hogy egy vallási szervezet károsultja vagy, akkor kérünk írj a megadott elérhetőségre és felvesszük veled a kapcsolatot.

2014. május 6., kedd

Téged "benyelt" már a szekta?

Hinni valamiben sosem baj! Legyen valaki keresztény, boszorkány, muszlim, buddhista, vagy bármi más, az az ő magánügye. A vallást mindenkinek tiszteletben kell tartania, ám akkor nem árt figyelmeztetni a másikat, ha az kezdi teljesen elzárni magát a világtól.


Legtöbbször ez akkor jelent problémát, ha valakit benyel egy szekta. A vakhívő megszakít minden kapcsolatot a családjával, barátaival, és csakis a szekta szabályai szerint él, mintha teljesen kimosták volna az agyát.

Ez a probléma bárkit érinthet, és egyre inkább úgy tűnik, hogy erre jó példa Tom Cruise, aki remek színész, de a magánéletét még a rajongói is ferde szemmel nézik, hiszen a kedvencüket teljesen beszippantotta a szcientológiai egyház.

A színész először Nicole Kidman-t hagyta el, mert a színésznő nem osztozott a szcientológia iránti lelkesedésében, majd Cruise feleségül vette Katie Holmes-t, egyesek szerint a szekta nyomására.

Úgy tűnt, hogy a színésznő megad mindent a férjének, és nincs problémája az egyházzal. Suri születése után már egyre többen gondolták, hogy a színészpár együtt marad, ám Holmes bejelentette, hogy válni akar.

A válás után Suri többé nem tartozott a szcientológiai egyházhoz, s most úgy látszik, hogy emiatt Cruise nem foglalkozik többé a gyermekével. A külföldi sajtó ezt a feltevést arra alapozza, hogy feltűnt nekik, hogy Suri és Cruise utolsó közös képe már egy éves. Az 51 éves színész ráadásul nem ment el Suri nyolcadik születésnapjára, ami nagyon rosszul esett a kislánynak.

Sokak szerint Cruise azért nem keresi a lányát, mert a szcientológiai egyház vezetői megtiltották ezt neki, hiszen utálják azokat, akik kiléptek az egyházból, és mindent megtesznek, hogy a jelenlegi tagok ne találkozzanak a régi tagokkal.

Forrás:
http://hir.ma/ezoterikus-hirek/a-szekta-miatt-nem-latogatja-tom-cruise-a-lanyat/372864?utm_source=HIR&utm_medium=HIR&utm_campaign=HIR

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése