Hamarosan!

Fehér Margaréta, a vallási csoportok és szekták károsultjainak megsegítését tervezi. Ha úgy érzed, hogy egy vallási szervezet károsultja vagy, akkor kérünk írj a megadott elérhetőségre és felvesszük veled a kapcsolatot.

2013. április 12., péntek

A generációs hatások folytatásához

Az alázatra, megalázkodásra késztetett emberek gyakrabban szenvedhetnek hátfájásokban? Valóban elég-e az ha elmegyünk orvoshoz, beveszünk egy tablettát a bajainkra és hozzászokunk az állapotunkhoz? Vagy tudjuk-e kezelni azokat az érzelmi, személyiségbeli gondokat is, melyek az adott állapot kialakulásához vezettek?


Az életünkben kialakult helyzetekről nem mindig tehetünk, hiszen sokszor múltbeli mintákat ismételgetünk. Viszont felhasználhatjuk a modern tudomány eredményeit arra, hogy korrigáljuk őseink örökségét, elhagyjuk a generációkon lepasszolódó helytelen nézőpontokat és értékeljük a pozitívumokat és tanításokat.

Az elménk becsapható, de a testünk nem hazudik. A kineziológia módszerével felszínre hozhatóak ezek a problémagócok és kijavíthatóak azok a blokkok, melyek egyes esetekben betegségeket, kellemetlen élethelyzeteket vagy éppen függőségeket okoznak.
Az alábbi videóban elhangzó interjú ezt a témát fejtegeti:

http://www.vntv.hu/vivanaturavideo.php?vid=5cd570d6a

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése