Hamarosan!

Fehér Margaréta, a vallási csoportok és szekták károsultjainak megsegítését tervezi. Ha úgy érzed, hogy egy vallási szervezet károsultja vagy, akkor kérünk írj a megadott elérhetőségre és felvesszük veled a kapcsolatot.

2012. június 13., szerda

Nem vagyunk egyformák

Egy olvasó küldte az alábbi érdekes gondolatot:
"People take different roads seeking fulfillment and happiness. Just because they're not on your road doesn't mean they've got lost."

"Az emberek különféle módokon jutnak a beteljesülés és boldogság állapotába. Csak azért, mert nem azt az utat járják, amit te, az még nem jelenti azt, hogy elvesztek"

Nekem a következők jutottak eszembe erről a képről:
Volt-Jehova Tanúiként meg kell tanulnunk tiszteletben tartani azt a módot, ahogyan mi jutottunk közelebb Istenhez. Lehet másoknak (és sokszor még saját magunknak is) úgy tünhettünk, mintha a puszta kellős közepén bolyongtunk volna, hiszen egy olyan vallás tagjai voltunk, melyet elég nehéz megérteni a legtöbb kívülálló számára, sőt még magunknak is néha, ha visszatekintünk....
De bízzunk abban a módban, hogy nem voltunk teljesen elveszve és valamiért NEKÜNK azon az úton kellett eljutnunk oda, ahová eredetileg indultunk.

Egy barátnőm sokszor azt mondta, amikor prédikáltunk a nagy melegben: "Képzeld azt, hogy a sivatagban vagy!"





A kép és az idézet a Sun Gazing-ből van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése